Lite sinnesro ändå

Helgen har väl varit sådär.

Gullans död är ett mysterium. Det är ytterst ovanligt att tackor dör ute på bete. Det händer typ aldrig. Och så just Gullan av alla? Jag har faktiskt oroat mig ibland över att något skulle hända Gullan men sen så har jag lugnat mig med att hon ännu är så ung, bara 4 år, och har hela livet framför sig. Men så händer detta.

Det är så synd om Vendla. Gullan är ju tyvärr oersättlig.

Ponnyallsvenska gick iaf bra. Trots en mycket dramatisk färd till Mulde i Fröjel så red Vendla ett fint program och fick finfina poäng. Tack Stine för att du redde ut allt så bra. Får berätta mer ikväll.

Den här 12-åringen var helt slut i går efter en helgs körläger samt lite födelsedagsuppvaktning. Här softar han framför TV:n med sin favorit Missi.

Vendla har börjat läsa. Det har vi sett som ett tillfälle att få åka runt och besöka lite kyrkor här på Sudret. Först ut igår var Grötlingbo kyrka. Mamma, Jonas och jag deltog i sinnesrogudstjänst. Det var väldigt annorlunda och fint. Får berätta mer ikväll.

/ Mien

4 Responses to “Lite sinnesro ändå”

 1. sonja Says:

  Tack för att man fick vara med på en mycket annorlunda och stämningsfull gudstjänst full av överraskande och tänkvärda inslag. De unga musikerna var mycket duktiga och särskilt min favoritmelodi Leonard Cohens Halleluja. Jag njöt i fulla drag.

 2. http://zyworld.web21.mzserver.net/home/link.php?url=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million Says:

  bookmarked!!, I really like your web site!

 3. Lorie Says:

  Greetings! Very helpful advice within this article! It’s the little changes that make the biggest changes.
  Thanks a lot for sharing!

 4. Amelie Says:

  Fantastic items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you are just extremely magnificent.
  I actually like what you’ve received here, really like what you’re stating and the best way by which you say it.
  You make it enjoyable and you continue to take care of to stay it sensible.
  I can’t wait to learn much more from you. This is really a terrific web site.

Leave a Reply