Öronen igen

Här kommer ett litet livstecken. Allt är OK med oss. Jag har fått problem med öronen igen och då blir jag alltid lite asocial. Jag hör i princip ingenting på högra örat och bara lite på det vänstra och det bultar och värker. Det är jättejobbigt att undervisa då man hör så dåligt. Jag måste anstränga mig max hela tiden och jag är alldeles slut efteråt.

Det är förmodligen samma, gamla eksem med svullnad som kommit tillbaka. Jag har försökt behandla själv med cortison men jag tror att öronen måste sugas ur igen. Eftersom jag är lite försiktig med att åka till Hemse VC med öronen så tänkte jag att man kanske kunde få åka till öronkliniken direkt, men se det går inte för man måste ha remiss först.

Nu har jag via min svåger fått tips om en privat öronläkare i Visby dit man inte behöver remiss. Han har telefontid imorgon. Hoppas, hoppas jag kan få hjälp där. Jag är så trött på att inte höra och på att äta värktabletter.

Jag har jobbat hemma nu på fm men nu måste jag åka tillbaka för jag har undervisning hela em.

Mien

7 Responses to “Öronen igen”

 1. Ingrid Says:

  Fy så jobbigt Mien!
  Jag hoppas verkligen att du får hjälp illa kvickt, så där kan du ju inte ha det.

 2. Markus Says:

  Krya på dig!

 3. Markus Says:

  -och hör sen!

 4. Leatha Says:

  Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you happen to be a great author.
  I will make certain to bookmark your blog and definitely will come back down the road.
  I want to encourage you to ultimately continue your great posts,
  have a nice afternoon!

 5. Oren Says:

  I have read so many articles about the blogger lovers but
  this paragraph is really a nice piece of writing, keep it up.

 6. http://delivery.adhunter.de/affiliates/2/click?url=https://vimeo.com/brookwoodcamps Says:

  Hello there, I found your web site via Google at the same time as looking for a similar subject, your site came up,
  it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply became alert to your weblog via Google, and
  located that it is truly informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I will be grateful in case you continue this in future.
  A lot of folks can be benefited from your writing.
  Cheers!

 7. Louise Says:

  hello!,I really like your writing so so much!
  share we communicate extra about your article on AOL? I need an expert in this space to solve my problem.
  Maybe that’s you! Looking forward to look you.

Leave a Reply