Nya väggen

Här kommer en bild på den nyputsade väggen. Den är inte målad än, bara putsad.

Annars önskar jag verkligen att jag hade mer tid över för att ta hand om mitt hem. Städa, sätta i innanfönster, slänga saker och sortera. Jag är lite ledsen över att hemmet alltid blir bortprioriterat.

Nu är det bråttom. Lektioner hela fm utan paus. Och jag måste ännu kopiera lite grejer för jag hann inte igår. Och sedan är det möte i Visby i eftermiddag. Må det vara innehållsrikt och viktigt för jag är inte sugen på att åka till stan efter en hel förmiddag med lektioner.

Mien 

2 Responses to “Nya väggen”

  1. veronica Says:

    snyggt! när det nya fönstret blir målat i Hablingbofärger kommer man inte tänka på att det inte är orginal.

  2. Ruth Says:

    It’s very easy to find out any topic on net as compared to books,
    as I found this post at this website.

Leave a Reply