Error 20

Vi har väldigt rörigt här. Väldigt. Rörigt. Därför var det bra att Jonas städade och röjde här i eftermiddags. Det var jättebra.

Mindre bra var kanske att han också gett sig på tvättmaskinen. Tvättmaskinen är mina domäner. Vi är absolut inte jämställda vad det gäller den. Jag tvättar. Det är min maskin. Nu tyckte tydligen Jonas att jag tvättat lite för lite. Att jag haft för lite tid. Så han lade in en maskin. I all välmening så lade han i en maskin tvätt. Tror jag.

En tvättmaskin har inte lika många hästkrafter som en traktor. Inte alls. Vår, ursäkta, min tvättmaskin är förvisso ganska stor, det är en 9 kilosmaskin. Men den är inte lika stark som en John Deere.

Karl´n har stampat tvättmaskinen så full med kläder så den orkar inte gå runt! Den bara står och skriker PIIIP PIIIIP PIIIP och jag kan inte få upp luckan. På displayen blinkar det ERROR 20.

Jagblirgalenjagblirgalenjagblirgalenochjagärasförbannad!

Och till råga på allt så är han iväg och klipper ikväll så jag kan inte få skrika på honom. Och sen när han kommer hem sent ikväll jättesmutsig och trött så har jag typ glömt bort alltihop.

Det är därför jag skäller här! Så det blir ordentligt skällt!

/ Mien

6 Responses to “Error 20”

 1. sonja Says:

  Plocka fram bruksanvisningen. Det finns alltid en knapp någonstans så att luckan ploppar upp (tror jag). Det fixar sig säkert. Lär honom att man inte skall plocka in mer än att man kan få in armbågen över tvätten i maskinen. En gammal god regel !

 2. Julia Says:

  Armbågen som tumregel, det ska jag komma ihåg. Det är bara armbågen man får peta sej i örat med också, eller hur är det?

 3. Åsa! Says:

  Ha, ha! Typiskt manligt beteende detta att STAMPA in tvätten i maskinen!

 4. Anna-Stina Says:

  Mien, vilket jävelskap som än händer lyckas du få till en text som gläder (f’låt).

 5. Ingrid Says:

  Jag har haft högläsning för Åke!

 6. Roseanne Says:

  Does your blog have a contact page? I’m having
  problems locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

Leave a Reply