Heloooooooooo!

Vår dotter delar frikostigt med sig av vad hon tänker och tycker. Till exempel så tycker hon att mina dagbokslånga inlägg här på bloggen är aptråkiga. När ungdomar bloggar så gör de det kort. Mycket kort. De skriver helst inte mer än fem ord och då är tre av dem  förkortningar.

- Mamma, alla i din ålder skriver för långt. Ni har ju inte fattat det där med blogg ju.

Så nu ska jag blogga kort. Och utan bilder, att ladda upp många bilder är också trams. Nu börjar mitt korta blogginlägg, är ni med?

Helooooooooo!!!!!!!!

Imorgon ska jag på det HÄR! Cooooooolt va??????

HEJ DÅ!!!!!!!!

/ Mien

14 Responses to “Heloooooooooo!”

 1. Ingrid Says:

  Det blir säkert jättecooooolt!

 2. Mona Says:

  Det är verkligen coooolt! Kom just hem från kvällens föreställning.

 3. Anders Kraft Says:

  Har hon inte missat nåt, Twitter

 4. veronica Says:

  Det är Vendla som har missat nåt. Bloggar gör man som du. Vrålar korta meningar gör man via Twitter eller via sina statusuppdateringar på Facebook.

 5. Anonym Says:

  Håller med Veronica. Fortsätt med dina inlägg, jag skriver själv ganska många tecken och gillar när det är mycket bilder. Har lärt mig en hel del om Gotland, lamm och om livets trevligheter och förtretligheter och hos dig!

 6. Annelie Says:

  Detbvar jag som skrev ovan….

 7. Markus Says:

  A

 8. Eva Says:

  Håller också med Veronica, föredrar dina “aptråkiga! blogginlägg.
  kram
  eva

 9. Vendla Says:

  Whut?? Jag är ju inte ens hemma? Nääääääääääär har jag sagt det Miiiiiiien??

 10. veronica Says:

  Det var tolv ord Vendla. Rött kort.

 11. Vendla Says:

  Det var 6 ord för dig Veronica utvisning!

 12. Anonym Says:

  Men Vendla, jag gillar din mammas långa blogginlägg. Och jag tycker du ska vara stolt över att ha en så cool mamma som är proffs på wordpress, ladda upp bilder mm. Det är det inte många mammor i vår generation som kan.

 13. Veronica Says:

  eh, det var min kommentar ovan. kommenterade från Gs dator.
  Och för övrigt, jag vill också ha en blogg. Fattar inte att vi aldrig får ändan ur!

 14. Vendla Says:

  Anonym: Ja jag är väl en mycket hemskt dotter! Och jag gillar det!! ;D

Leave a Reply