Lärarlöner 3

Tack till alla som engagerar sig i min lärarlönsdebatt! Någon tyckte att jag skulle publicera inlägget. Jag har ju redan en spalt i GA och andra förrädare :) i familjen skriver i GT så jag tycker inte familjen Niklasson behöver florera på insändarsidorna också.

Däremot fick Löntagare med 5 veckors semester svar från andra idag, läs HÄR! och HÄR! Två mycket bra svar dessutom.

Men det kommer säkert fler inlägg i lärarlönsdebatten här framöver. Som sagt, jag förbereder mig mentalt för vad som eventuellt kommer då lönerna ska omförhandlas nästa år. Genom att skriva ner argument kan man sedan möta eventuell kritik på ett bättre sätt.

/ Mien

5 Responses to “Lärarlöner 3”

 1. P Says:

  Jag beundrar lärare. Jag har varit med mycket i klassrummen som förälder och trots att jag inte har gjort mycket blir jag trött. Jag förstår verkligen allt jobb som de lägger ned på föräldrakontakter, förberedelser, lektionens genomförande, uppfostran av barnen på skoltid, rastvakter, pedagogisk lunch m.m. Det är inte bara stå där framme och lära ut 1+1.

 2. ogonek-toys.ru Says:

  My programmer is trying to convince me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several
  websites for about a year and am nervous about switching to another platform.

  I have heard great things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 3. newsbudz.com Says:

  Saved as a favorite, I like your site!

 4. shemalefan.net Says:

  Howdy very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Amazing ..
  I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am glad to search out a lot of useful information here within the put up, we want develop extra strategies on this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

 5. http://www.elsyasi.com Says:

  Hello my friend! I wish to say that this
  article is awesome, great written and include almost all
  vital infos. I would like to peer more posts like this .

Leave a Reply