Har vi inte setts förut?

Laptopen är ännu på lagning. Jättetråkigt för jag har så många fina bilder i kameran. Bland annat har jag bilder från lilla Ruths dop i Hablingbo kyrka. Ruth är dotter till vår vän Kaspar. Jag försökte förklara för Jonas innan dopet vilka som var bjudna men han lyssnade som vanligt bara med ett halvt öra. Så följdaktiligen får jag höra följande konversation i kyrkan mellan Jonas och lilla Ruths moster:

Jonas: ( tar i hand) Hej, hej! Vi har visst setts förut!

Jenny, Ruths moster: Hej hej! Njaej, har vi?

Jonas: Jo då! Du verkar väldigt bekant! Vi måste ha setts på något kalas eller så!

Jenny: ( lite osäkert) Tja, kanske….

Jennys pappa, Ruths morfar, till Jonas: Men kanske har du sett Jenny på TV 4, det är ju hon som leder nyhetsmorgon……Jenny Östergren…..

Hm, snacka om att ha koll….Sedan skulle Jennys sambo, Nicklas Strömstedt, ta med sig alla deras barn till stranden och man började diskutera vilken strand som kunde vara lämplig. Jonas kom med förslag:

Jonas till Nicklas: Hörru Nicklas, jag tycker du ska åka ner till Austre och spana på kändisar!

Ja, det var väldigt dråpligt alltihop. Men ett vackert dop.

Jag är nyss hemkommen från en långpromenad från Sproge. Jag brukar nämligen åka med Jonas på morgnarna då han ska iväg och klippa och sedan kliver jag av en dryg mil hemifrån och går tillbaka. Jättelyxigt! Vägkanterna är alldeles underbara just nu så jag går och filosoferar och tittar på blommor.

På torsdag är det dags för sex- och snuskföreläsningen på Kattlunds. Klockan sju. Om du vill veta mer om innehållet finns det en intervju med föreläsaren i Gotland Just Nu, klicka HÄR! , gå in på Just Nu i högermarginalen och bläddra fram till sidan 26.

/ Mien

3 Responses to “Har vi inte setts förut?”

 1. Elisabet Says:

  Vad trevligt att du är i blogg-tagen. Nejjjjj, vi har inte alls glömt bort er i Hablingbo. Hörde på radio gotland att i Hablingbo behövde reporten inte gå många steg förrän han träffade ena företagaren efter den andra. Ni får bli ett föredöme för hela Gotland.

 2. Meagan Says:

  Very energetic article, I loved that a lot.

  Will there be a part 2?

 3. Jesenia Says:

  That is a really good tip especially to those new to the blogosphere.

  Short but very precise information… Many thanks for sharing this one.
  A must read post!

Leave a Reply