4 kattungar söker

Hej alla kattälskare!

En bekant till oss har fyra kattungar som söker nya hem. Kattungarna är bedårande söta, en svartvit och tre röda. Kattungarnas matte var en trogen följare av Mejl från gårdenbloggen men hon gick sorgligt nog bort i cancer för en tid sedan. Nu är det så att även kattungarnas husse är sjuk och han vill ha hjälp med att hitta bra hem till ungarna. Jonas har träffat kissungarna och han kom hem alldeles salig. Vi har redan två katter men kanske någon av er står i begrepp att skaffa katt? Ungarna är födda i ett mycket gott hem på landet och har alla förutsättningar att utvecklas till trygga katter.

Lille Elof då han var ny vid Hägsarve.

Ungarna är ungefär så stora nu som Elof var då han kom till oss, alltså runt 12 veckor. Finns det något sötare än en liten trött kissunge? Hör av er!

/ Mien

4 Responses to “4 kattungar söker”

 1. Ingrid Says:

  Kattungar är det absolut gulligaste som finns!
  Hoppas att de här får bra hem.

 2. Åsa! Says:

  Precis som Ingrid skriver så är kattungar så gulliga, jag skulle kunna ha flera stycken, men inte resten utav min familj, och definitivt inte Rex, du vet, kungen… Han skulle äta upp dom så ilsk som han är…

 3. admin Says:

  Ingrid;
  Ja, kattungarna får bra hem. Som det ser ut nu.

  Åsa;
  Gamla bånsar smälter när de ser kattungar. Blir pappiga och tar hand om dem enligt min erfarenhet. Människosläktet brukar reagera likadant….

 4. Ruby Says:

  If you are going for most excellent contents like me, just pay a
  visit this website everyday since it provides quality contents, thanks

Leave a Reply