Strömming och mommodag

I går lyckades jag faktiskt ta mig ut på Hemse på lunchen .

Det blev Ovriras strömmingslunch. Så fantastiskt gott! Man kunde få potatismos till om man ville.

Barnen hade KUT-dag och var lediga från skolan. Storebarnen tog bussen in till stan för att handla jeans. Den lille kråksparken blev kvar hemma med mommo.

Han fick en riktig mommodag med nystekta pannkakor, bad i simhallen och sedan ett besök på Bagarns där han åt sockerkringla och drack läsk. Mommo rekommenderar verkligen ett besök på Bagarns på Hemse, billigt och gott.

Tack mamma för att du fixade en toppendag för vår lilleman!

Varje morgon när vi åker till jobbet står grabbarna och väntar på bussen och jag kan inte låta bli att ta kort. Deras storesyster fastnar dock inte på bild för hon är alltid ännu kvar inne där hon rusar runt och letar efter mobilen, nycklarna eller läxböckerna.

/ Mien

Leave a Reply