Jag vill inte sälja underkläder, jag vill läsa böcker!

Man får inte gnälla, men nu tänker jag göra det i alla fall! Det är väldigt mycket att göra nu! Mycket med barnen, mycket på jobbet, mycket hemma på gården och mycket med frilansjobb. Dessutom så ska det säljas New Bodykläder, och nyckelringar, det ska organiseras hemarbetsdagar till frankrikeresa och fan och hans moster.

Jag vill inte sälja underkläder.

Jag vill inte sälja nyckelringar.

Jag vill inte diska för hand.

Jag vill läsa böcker.

Jag vill motionera.

Jag vill laga god mat till min familj och umgås med vänner.

Bara så ni vet.

Tur att vi har så snälla barn som hjälper oss. Här hjälper Emrik mig att flytta lammgrindar i söndags. På hans fördelsedag och allting.

/ Mien

8 Responses to “Jag vill inte sälja underkläder, jag vill läsa böcker!”

 1. Eva i Västervik Says:

  Pust… Jag minns hur det var under den period våra barn var aktiva i idrottsföreningar, och det jag hatade mest var dessa j..la Bingolotter som skulle säljas! Vi var dock ett gäng föräldrar som genomdrev att man kunde, om man hade möjlighet, köpa sig fri från uppdraget. Vi betalade in summman det var tänkt att barnen skulle få ihop. På nåt sätt så var det ju iaf vi, våra nära och kära och möjligen några grannar som skulle vara presumtiva köpare på lotterna eller vad det nu var! Kan det kanske vara ett alternativ även för Er?

 2. Jenny Says:

  …och så vill du se Jane Eyre? :)
  Jag vill också se den. Måste bara läsa klart boken först… Den boken har du väl läst? Annars, lägg omedelbart alla underkläder och nyckelringar åt sidan och LÄS! :) Det är så härligt att låta fantasin och tankarna fladdra iväg till en tid där kvällens göromål tog slut när veken på ljuset brunnit ned.

 3. Åsa! Says:

  Fast New Body är bra grejer! Värre är det att sälja Salamikorv tycker jag, tvi!!!

 4. Ann-Marie Says:

  Håller med Åsa, det är kläder med bra kvalité som håller formen i många tvättar.

 5. Hanna Says:

  Läs Niceville. Den är bra tycker jag.

 6. admin Says:

  Eva;
  Det är otroligt mycket man förväntas hinna med på en vecka. Jag försöker också köpa mig “fri” ibland men det är ju inte alltid lojalt mot andra.

  Jenny;
  Mmmmm, Mr Rochester…I say no more…….

  Åsa;
  Visst är New Body bra grejer. Värst är att sälja kakor, godis och chokladbollar tycker jag.

  Ann-Marie;
  Ja, deras underbyxor är toppen.

  Hanna;
  Ska läsa den. Behöver läsa engelska böcker.
  / Mien

 7. Winona Says:

  Its such as you learn my mind! You seem to grasp a lot
  approximately this, such as you wrote the ebook in it or something.

  I feel that you just can do with a few % to drive
  the message home a bit, however instead of that, that is great blog.
  A fantastic read. I will definitely be back.

 8. Izetta Says:

  Hi, i feel that i saw you visited my site so i came to return the prefer?.I’m attempting to in finding things to enhance my web site!I guess its good enough to use some of your ideas!!

Leave a Reply