Fin ärtsoppefest och lite halleluja

Jag håller på att bli galen på vår gamla dator. Länge har det varit så att man inte kan ladda upp bilder på den. Men jag har lurat datorn genom att ladda upp bilder på en annan dator och sedan nå dem från ett USB. Men nu är det stopp för det med. Det går inte att öppna USB:n längre. Shit vad trött jag är på alla grejer som inte funkar.

Idag ville jag ladda upp bilder från den fina bygdegårdsfesten vi var på i lördags. Man hade ordnat med ärtsoppefest för att samla in pengar till underhållet. Många hablingar hade skänkt saker som det sedan var auktion på. Det här kunde man ropa in, bland annat:

Ett lastbilsflak med grus.

En kvarts julgris.

En kubik björkved, fri hemkörning.

En kubik (!) morötter.

Potatis.

En hårklippning.

Två timmars trädbeskärning.

En middag för två på creperiet.

Hyra av vedeldad badtunna en helg.

En vacker ektunna från vingården.

En hink full med olika dressingar, oljor och kryddor från vingården.

Honung.

Hjortkött och hjortkorv.

En vacker grej från Verdus.

En saigkorg.

Tryffel.

Det var säkert fler saker som jag glömt. Jag ropade in den fina saigkorgen tillverkad av en hantverkare i socknen.  En fantastisk kväll som jag tror inbringade 12000 kr.

Emrik har varit på ett spel- och sjungläger vid Gustavs i missons- och baptisktkyrkornas regi, han brukar åka på det varje år. I söndags var det fin konsert och jag var där och lyssnade. Ungdomsgruppen som han sjöng med hade tränat in några svängiga gospellåtar. Jag är väldigt svag för tunggung med Phraise the Lord och lite Halleluja. Emrik gillar hårdrock och gospel och det gör jag med. Några tårar fällde jag allt när sonen sjöng så fint!

Nu är jag mest uppfylld av våra datorer som krånglar. Fy farao vad trist.

/ Mien

6 Responses to “Fin ärtsoppefest och lite halleluja”

 1. Ingrid Says:

  Visst är det irriterande när datorerna inte vill fungera.
  Hoppas att det löser sig snart.

  Trevlig onsdag!

 2. Åsa! Says:

  Bilar och elektronik ska fungera, det finns inget annat alternativ! För övrigt var det fina grejer som blivit skänkta!

 3. Daniel Says:

  Dags för en ny dator kanske?

 4. Anders H Says:

  Köp en Mac! Du kommer aldrig att ångra dig. Jag lovar.

 5. Rosetta Says:

  Very quickly this web page will be famous among all blogging people, due to it’s pleasant content

 6. Preston Says:

  Hello, i believe that i noticed you visited my website so i got here to return the prefer?.I’m attempting to to find things to improve my web site!I assume its good
  enough to use a few of your concepts!!

Leave a Reply