Armborst

Hablingbodansen var riktigt lyckad och trevlig.  Träffade massor av bekanta. Vi hade dock sagt att vi inte skulle hänga kvar bland de sista utan gå hem i någorlunda tid. Och jag tyckte faktiskt att vi gick hem bland de första, ändå var klockan två innan vi kom hem. Trots att jag hållit mig ifrån starkvarorna då jag skulle upp och köra söndag morgon, så var jag ändå jättetrött i söndags. Men det var det värt.

Bandet Deja Vue spelade. Här vår gamla kollega Roger.

Henning har ägnat helgen åt att tillverka en armborst. Jag är glad över att han har satt kork längst ut på pilen för den far iväg med en faslig fart. Nu vill han göra fler pilar och jag har lovat honom att vi ska fråga Lotta och Lauri på Vingården om de har någon vinkork till övers.

Här har det skjutits mest hela helgen. Mest prick på PET-flaskor.

Sitter nu och hoppas att Vendla hinner med båten. Jag körde henne till bussen nu på morgonen som gick 05:20 från Hemse och sedan ska man tydligen kunna byta buss i stan och ta sig ner på hamnen och till färjan. Hoppas allt funkar. För idag ska Vendla börja praoa på Junibacken i Stockholm. Ska bli så spännande. Henning och jag åker till Junibacken på fredag. Har inte varit där sedan de stora barnen var små. Men armborsten tror jag vi lämnar hemma.

/ Mien

7 Responses to “Armborst”

 1. sonja Says:

  Det brukar gå smidigt med byte av buss till båtbussen. Jag åker på torsdag till Arboga för att fira Linn. Jag är hemma igen på måndag em 28.
  Hoppas Vendla får trevligt i Stockholm och Junibacken.

 2. Ingrid Uppsala Says:

  Supersnygg jacka Vendla!

 3. Anna-Stina Says:

  Finns det något intresse för en grå duffel? Emrik t ex

 4. Anna-Stina Says:

  och korkar har jag en påse olika storlekar

 5. Lindsay Rosenwald Says:

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our
  community. Your web site provided us with valuable
  information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be
  thankful to you.

 6. http://ogonek-toys.ru/ Says:

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to
  this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and
  adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will share this site
  with my Facebook group. Chat soon!

 7. https://1077.co/ Says:

  Thanks , I’ve recently been looking for info about this subject
  for ages and yours is the best I have discovered till now.
  But, what in regards to the conclusion? Are you sure concerning
  the source?

Leave a Reply