Södra Gotlands fulaste

Lite seg i starten idag….lätt att bli sittande framför datorn. Men nu ska jag ut och måla om Södra Gotlands fulaste hästtransport. Ingen har så ful transport som vi, det säger vår dotter och hon har ju koll på saker och ting. Och sedan är det grääääääääs på schemat, jisses vad det växer. Och det tar nästan en dag för mig att klippa allt, storgården inräknat. Jag har ju bara en handjagare och för att citera en av mina vänninnor, som har en gigantisk, parkliknande trädgård: 

” En fet kärring på en sittgräsklippare, det är det jävligaste jag vet”

Och så fick jag tips av käre Hemmansägaren, som idag är och klipper i Bäl, lamm alltså. Käre H blir lätt sittandes vid You Tube och då hittar han kul grejer. Som här, en SFI-lärare, en sådan som jag!

http://www.youtube.com/watch?v=wapWCxeBcyI

Mien

4 Responses to “Södra Gotlands fulaste”

 1. Ingela Says:

  Åh vilket roligt jobb. Min svärmor jobbade som SFI-lärare innan hon gick i pension och nu äntligen vet jag vad hon gjorde om dagarna. Hon blev sen bjuden till många av sina elever för att fira födelsedagar och bröllop och liknande. Då fick hon kanske lära sig lite från deras kultur. Tur att du ska just till Växjö under din utbildning. Där kan du kanske ta till dig lite av den småländska dialekten också och på så sätt också låta som damen på You Tube.

 2. admin Says:

  Ja, det är ett fantastiskt roligt jobb! Trist bara att det inte finns några invandrare på södra Gotland som man kan få undervisa lite.
  Mien

 3. Tiffany Says:

  Hi friends, how is all, and what you would like to say concerning this paragraph,
  in my view its really amazing in favor of me.

 4. http://prettytranny.net/cgi/out.cgi?id=100&l=top_top&u=https://vimeo.com/brookwoodcamps Says:

  I am actually thankful to the owner of this web page who has shared this fantastic article
  at here.

Leave a Reply