Div. djur

Elof vill åka med

Häromdagen skulle vi åka till mamma. Vi packade in i bilen. Lille Elof tittade längtansfullt efter oss, han ville nog åka med.

räv

I Västerbykvior sprang det en räv alldeles bredvid bilen. Tyvärr tog det flera år för mig att få fram kameran. Räven måste ha varit en hane för han sprang runt och lyfte på benet och kissade på allt möjligt, sådär som hanar gör.

Bengt

Jag glömmer bort det men jag har ju faktiskt en katt till, Bengt 12 år. Bengt bor hos min mamma eftersom jag blev alldeles galen på honom. Han skrek jämt. Han fick mat jämt. Han skrek ändå. Så sedan sex år tillbaka bor han tillsammans med en kvinna som säger sig förstå honom bättre än vad jag gör.

” Han gillar nötfärs till frukost, 150 gram, och nymald ska den vara! Och räkor tycker han är gott. Och varje gång jag är på Hemse köper jag färsk strömming till honom i fiskaffären….” 

Ni hör, detta var inte en katt för mig. Men varje gång jag kommer hem till mamma slås jag av hur fin Bengt är, jättestor. Och han håller absolut rent för möss, han jagar hela nätterna. Kanske skulle man ta med honom hem igen, tänker jag då. Men så öppnar han sitt jättegap och börjar skrika………MJIIIIIIAAAAAAAOOOOOOOO och då kommer jag genast på bättre tankar.

Dessutom vill mamma inte bli av med honom.

Han pryder en gård, säger hon.

Mien 

5 Responses to “Div. djur”

 1. Anna-Stina Says:

  Man kan nu hitta mitt kattsortiment på http://picasaweb.google.com/ om man är intresserad!

 2. admin Says:

  Jättekul! Måsta spana in det!
  Mien

 3. sonja Says:

  Han är fin synd att jag inte hann rensa hans högra öga, där det alltid samlas skräp. Önödigt att tanten var med på bilden han pryder den bäst själv!

 4. Anna-Stina Says:

  Dumma Sonja, det är en så mkt finare tyckombild när du är med!
  Vill man se vad jag nu leker med i datan måste hela adressen se ut så här:
  http://picasaweb.google.com/annastinarammhallen.

  Mien, vad jag beundrar att du knäppte en räv! När jag åkte till Lojsta senast spatserade en liten fasanmamma över vägen med tre små,små kycklingar efter sig så jag fick stanna till, och då kom en unge till på efterkälken. Och jag hann inte ens tänka ordet kamera innan allt var över!

 5. Zac Says:

  I do not even know the way I stopped up right here, however I believed this put up was once good.
  I do not recognise who you might be but certainly you’re going
  to a famous blogger if you are not already.
  Cheers!

Leave a Reply