Juholt och Billy-Bob

Jaha, och så har Juholt kastat in mössan. Lite synd tycker jag faktiskt. När jag har lyssnat på honom så har jag tyckt att han har varit duktig. En sak undrar jag, hur har han lyckats säga så många felaktigheter? När jag var och lyssnade på Eskil Erlandsson för något år sedan så lade jag märke till att han hade en rådgivare som följde honom hela tiden. Till exempel när jag ställde en fråga till Erlandsson så stod rådgivaren bakom honom och sufflerade siffror och fakta. Som jag har förstått det har ministrar och partiledare alltid någon med sig. Vem har sufflerat Juholt? Det undrar jag. Det kanske inte bara är Juholts huvud som ska få rulla?

Nu är det färdigjulat till och med vid Hägsarve. Henning bad på sina bara knän att granen skulle få vara kvar och det hade den kunnat få vara också. Den fina lilla grannen ( ha, ha Markus! granen ska det ju vara!) barrade inte ens då vi tog ut den.

I söndags var alla tre barnen ute och byggde snögubbe.

Får vi presentera…Billy-Bob!

Tyvärr välte Billy -Bob nästan omgående.

Men han skänkte oss glädje under sin korta levnad. Se så söt han är med grenhår och ögonbryn.

/ Mien

5 Responses to “Juholt och Billy-Bob”

 1. Elisabet Says:

  Visst tycker vi det är synd att slänga ut granar som dessutom inte barrar. Men titta in på sidan http://www.365slojd.se/. Det är en sida som hemslöjdskonsulenterna gör med benäget bistånd från alla möjliga händiga. De önskade att man skulle göra något åt den gamla granen och den 5 och 13 januari finns det 2 förslag. Kanske något för en liten händig man? Snögubben var fin!

 2. Markus Says:

  Ett “n” för mycket gör större skillnad än man kan tro…
  Kolla in denna; jättekul!
  http://twicsy.com/i/7Smsw

 3. sonja Says:

  Av en händelse var jag i Oskarshamn och smsen rullade in och påminde om Juholts tal så jag var på plats och tyckte det var en sorglig historia. Nu pågår maktkampen för öppen ridå.
  I London mal/flisar man ner alla granar och lägger på stadens planteringar,så det finns många sätt att ta tillvara julgranar.
  Strålande snygg snögubbe liksom byggaren.

 4. admin Says:

  Elisabet!
  Såg faktiskt deras monter på bokmässan i Göteborg. Henning blev väldigt inspirerad…

  Markus;
  Hur kul som helst! Vi har visat den i klassen och förstått vådan av att stava fel…

  Sonja;
  Det var väl fint att mala ner granen. En kompostkvarn skulle man ha. Men då blir det ytterligare en grej att hålla rätt på. Det funkar rätt bra att kasta granen på brännhögen också.
  / Mien

 5. http://forcessaxavord.2day.uk/forcessaxavord/search/?url=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million Says:

  I do not know whether it’s just me or if everybody else experiencing issues with your website.
  It seems like some of the written text within your content
  are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me
  know if this is happening to them as well? This may be a problem with my
  browser because I’ve had this happen previously. Appreciate it

Leave a Reply