Och katten leker i tvättkorgen

I dag har jag verkligen noll inspiration. Det blåser. Det regnar. Det är halt och jag halkar omkring. Jag är rädd för att ramla och bryta mig som förra året. Lilleman är förkyld. Stora brorsan hostar som en galning. Och jag hör ingenting på mitt högeröra. Igen. Hemmansägaren och stora syrran är friska men de är vansinnigt trötta och behöver en paus. Lammen äter som galningar, de är i den delen av graviditeten då allt som gäller är MAT! Imorgon har jag ytterligare en läkartid för mina öron. Hur ska det sluta? Jag börjar liksom oroa mig mer och mer för min hörsel. I morse var det riktigt läskigt. Jag sov med det sämsta örat uppe. Jag hörde inte att fadern och sonen vaknade. Jag hörde inte ytterdörren som small flera gånger. Jag hör ju ingenting! Det känns som att leva i en bubbla och folk runt omkring mig bara rör på läpparna.

Jag får väl hitta på något roligare.

Vad är det här för svans?

Jo, det är ju en lätt överviktig söt-Elof som leker i tvättkorgen.

Och så stora syrrans Andy Warhol-inspirerade självporträtt som hon kom hem med idag.

/ Mien

6 Responses to “Och katten leker i tvättkorgen”

 1. Åsa! Says:

  Men så läskigt med din hörsel! Detta är ju inget nytt problem för dig :(

  Men Elof han är väl för söt och porträttet är jättefint, så duktig hon är på att måla er tös!

 2. Anders H Says:

  Fint självporträtt.

 3. swsu.ru Says:

  This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
  own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed
  what you had to say, and more than that, how you presented it.

  Too cool!

 4. Mireya Says:

  Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different
  topic but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

 5. cannonfalls.com Says:

  Hey There. I discovered your weblog using msn. That is a really well
  written article. I’ll be sure to bookmark it and return to
  read extra of your useful info. Thanks for the post.
  I’ll definitely comeback.

 6. Noble Says:

  I think this is one of the most important info for me.
  And i am glad reading your article. But want to
  remark on some general things, The web site style is
  perfect, the articles is really great : D. Good job,
  cheers

Leave a Reply