Jag är en grön bänk i Paris

 Det kom ett mejl från vår kollega Åsa Akre:

Hej!
Vill bara påminna om teater på Hemsegården på torsdag, tror att ni var intresserade av den. Om ni kommer och om ni har kompisar som kan vara intresserade så vet ni att det är gå fyra betala för tre. Vi har inte fått så många bokningar så jag är jätteglad om ni vill sprida informationen i bekanstskapskretsen.

Åsa

Jag är en grön bänk i Paris

Datum: 2012-03-01

Tid: 19:00

Plats: Hemse, Hemsegården

Biljettinfo: Biljetter säljs i Hemse på biblioteket, Hemse Krut&Papper, Hemse Tobak, i Klintehamn på biblioteket och Konsum med start två veckor före föreställning. Pris 180 kr, studerande 90 kr. Bokning kan också göras på Sudret.TF@riksteatern.se

Scenpasserbjudande: 20% på biljettpriset
Boka

Jag är en grön bänk i Paris är en rolig, rörande, sorglig, uppiggande och inspirerande föreställning om den kvinnliga medelåldern baserad på delar ur Kerstin Thorvalls texter med Ann-Sofie Kylin och My Holmsten.

Ann-Sofie och My vill synliggöra och legitimera den medelålders kvinnans rätt till kärlek, uppskattning, uppmärksamhet och kanske lite sex - trots rynkor och en och annan grop i låret. Tillsammans tar de plats på teaterscenen i all sin osminkade skönhet och lust på livet.

Pjäsen består av två roller som gestaltar varsin del av samma kvinna.

Kanske ses vi där?

/ Mien

3 Responses to “Jag är en grön bänk i Paris”

 1. view Says:

  I simply want to say I am beginner to weblog and certainly liked this blog site. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly come with fabulous well written articles. Many thanks for sharing with us your web page.

 2. Hunter Says:

  Hi there, I do believe your blog could be having browser compatibility problems.
  When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it has some overlapping issues.
  I merely wanted to provide you with a quick heads up!
  Aside from that, wonderful site!

 3. Maryjo Says:

  Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this website? I’m getting fed
  up of Wordpress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another
  platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Leave a Reply