Dyrare mat

Här finns en hemsida ni kan titta in på. www.dyraremat.nu  Jag har inte hunnit läsa igenom allt. Men jag kan säga att jag  är inte helt bekväm med det där ekologiska odlandet ännu eftersom jag vet att det tex går åt dubbelt så mycket diesel att producera ekologisk mat. Giftfriare, ja? Men mer diesel. Fast på den här sidan är de öppna för fakta. Det känns inte som ekologiskt-propaganda precis.

Men i sak håller jag med. Vi måste köpa dyrare mat. Och undvika halvfabrikat. Så gott det går. I kväll har Vendla lagat en fiskrätt från grunden, med bla färsk koriander, och det smakar ju så mycket mer! Koriander, det kan man väl odla själv?

Jag önskar att vår uteplats blir inglasad snart så vi kan ha den lite som växthus.

Men annars, tänk på vad du köper!

/ Mien

5 Responses to “Dyrare mat”

 1. Åsa Says:

  Jag försöker tänka på vad jag handlar, men visst kunde jag bli mycket bättre i många avseenden.

 2. Per-Olof Says:

  Jag prioriterar gotländsk först och sedan svenskt i alla sammanhang. Jag prioriterar närproducerat framför ekologiskt och KRAV. Jag prioriterar bra kvalité framför lågpris och slarvproducerat. Jag prioriter helt enkelt det som kräver minst resursanvändning! Låg kvalité kräver nämligen mer av mig vid tillagning mm. Det blir sällan bra ändå. Kanske är jag lycklig som har råd att avstä från lågpris o dålig kvalité. Tror ändå att kvalité betalar sig snabbt!

 3. Tricia Says:

  Yes! Finally someone writes about asset manager.

 4. www.invisalign-doctor.com.au Says:

  Great goods from you, man. I have take into account your stuff prior to and you’re just extremely wonderful.

  I actually like what you have acquired here,
  certainly like what you are saying and the way in which through which you
  assert it. You’re making it enjoyable and you continue to
  care for to keep it wise. I can’t wait to read much more from you.
  That is actually a tremendous site.

 5. Nikole Says:

  I every time used to read article in news papers
  but now as I am a user of internet thus from now I am using net for articles or
  reviews, thanks to web.

Leave a Reply