Fina kille!

Jag ser ju alldeles för lite på TV, jag skulle behöva hålla mig betydligt bättre uppdaterad på nyheter och annat. Jag tror jag tittar på TV mindre än en timme i veckan. Men nu har jag faktiskt sett kockduellen två veckor i rad, där stjärnkockar får stycka kött och rensa fisk. Riktigt kul att titta på.

Här är fler som tittar på kockduellen med mig igår.

Eller, nja, alla tittade väl inte så våldsamt.

Av en slump tittade vi på Go´kväll häromkvällen också. Där har de en serie om att byta liv. Snälla, gå in och titta på Enad från Egypten och hör hans berättelse. Man blir alldeles varm i magen. Här är länken http://www.svtplay.se/gokvall och Enad kommer cirka 20:50 minuter in i programmet.

/ Mien

9 Responses to “Fina kille!”

 1. Ann-Marie Says:

  Hej Mien!
  Du länkade till torsdagens Go`kväll men Enad var med på onsdagen.
  Mycket riktigt en god man och det märktes inte minst när sonen pratade om sin Pappa och när han själv presenterade sin personal. Skulle gärna vilja jobba för honom.
  Ann-Marie

 2. Ann-Marie Says:

  Hej igen!
  Fin kille i soffan också- jag menar den röda.

 3. Åsa! Says:

  Jag är också helt avknoppad från TV-världen. Det är så mycket skräp, och reklam. Jag har inte tålamod med reklam! Däremot gillar jag Text-TV, jag vet, fy så omodernt, men där står ju allt det viktiga på något vis i komprimerad form.

 4. Siv-Britt Says:

  Visst var han enastående!! Snacka om att slumpen avgör ens liv. Jag ser en hel del på TV, men aldrig på dagen!

 5. Anders H Says:

  Glor rätt lite på TV jag också. Kollade nyss på den här filmen om Trollhätteglass från 1958 i stället. Se den!

  http://smdb.kb.se/2011/03/02/sommarmysteriet/

 6. datatest.tourister.ru Says:

  There is definately a lot to find out about this issue.
  I love all the points you made.

 7. http://sns.interscm.com Says:

  I really like what you guys are up too. This kind of clever
  work and coverage! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my personal blogroll.

 8. arizonapetvet.com Says:

  I pay a visit each day a few web pages and information sites
  to read posts, however this blog gives quality based posts.

 9. Dakota Says:

  Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective.
  A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance.
  I must say you’ve done a great job with this. Also,
  the blog loads very fast for me on Safari. Superb Blog!

Leave a Reply