Kurs för att fylla i blankett

Kära vänner!

Klockan är tio över fem och jag är på väg ut i bilen för att försöka ta mig till Visby flygplats och sedan Stockholm. Efter 20 år som engelsklärare utan att ha fortbildat mig en enda dag i det ämnet så har jag som plan att försöka börja med det nu. Jag har hittat att man kan söka pengar till fortbildning via internationella programkontoret, det är något EU-projekt. För att söka pengar så måste man fylla i blanketter. Och för att kunna fylla i de där blanketterna så ska jag idag på kurs till Stockholm. Kursen går alltså ut på hur man fyller i en blankett. Jag är inte ett dugg förvånad egentligen. EU + blanketter = jättekrångligt enligt min erfarenhet. Allt som har med pengar från EU ska man egentligen hålla sig ifrån.

Vi hörs ikväll.

Mien

7 Responses to “Kurs för att fylla i blankett”

 1. Ingrid Says:

  Ja du Mien!
  Kurser för att fylla i EU-blanketter är det nog fler än du som behöver.
  Lycka till!

 2. sonja Says:

  Hoppas Du får några fortbildningspengar !

 3. Ingela Says:

  Då var vi ju ganska nära varandra under gårdagen. Men vi ses “in real life” på fredag, det ska bli kul.

 4. Ingrid Says:

  Här har du en länk till receptet som jag använde när jag stekte rådjurssadeln.

  http://stenstugu.com/wp/recept-2/varmratter/radjurssadel/

  Lycka till!

 5. admin Says:

  Ingrid;
  Kursen behövdes kan jag säga! Tack för recept! nu ska jag nog våga laga till köttbiten jag har i frysen! Men rönnbärsmarmelad vet jag inte om jag kan få tag i.

  Sonja:
  Japp, jag tror jag får pengar!
  Ingela: Hm, jag tycker Stockholm är ett enda virr varr och kan inte förstå hur det kan vara nära någonting!

 6. Lindsay Rosenwald; search.com#, Says:

  I savour, result in I found exactly what I used to
  be having a look for. You have ended my 4 day long hunt!

  God Bless you man. Have a great day. Bye

 7. Dedra Says:

  Thank you a lot for sharing this with all people you really
  know what you’re talking approximately! Bookmarked.
  Kindly additionally seek advice from my site =). We could have a link change contract among us

Leave a Reply