Adult learning

Kursen jag var på igår var på Piperska muren, tror jag det hette. Här är parken utanför. På andra sidan gatan Högsta domstolen.

Fin park.

Det var folkhögskolelärare från hela Sverige, och folk från KomVux, Vuxenskolan, medbrogarskolan, ABF och andra organisationer. Alla som jobbar med vuxnas allmänna lärande.

Njaej, det var väl inte jättekul hela tiden att lära sig fylla i olika ansökan…jag nickade nog till en stund …

Men när projektet jag är intresserad av presenterades var jag vaken! Och ja, jag lärde mig mycket på kursen. Jag tänker söka pengar för att åka iväg och “jobbskugga” en annan lärare i ett annat land. Ansökningsformuläret jag ska skicka in ska, förutom ett välkomstbrev från skolan jag ska åka till, bestå av 27 sidor! När ska jag hinna skriva ihop allt det? Men jag VILL verkligen göra det här.

Så det är bara att kämpa på!

/ Mien

2 Responses to “Adult learning”

  1. Leif Says:

    Yes! Finally someone writes about asset manager.

  2. www.mystikum.at Says:

    Excellent post. I will be dealing with many of these issues as
    well..

Leave a Reply