Märkvärdigt

Och så var vi där igen, vinter. Hala vägar, frusna vattenslangar and you name it.

I fredags blev vi ju bjudna på Lundell av min gamla kompis Ingela och hennes man Jörgen. Jag hade inga förväntningar alls på konserten då jag kanske inte lyssnar så mycket på Lundell. Men det var riktigt drag och han hade nya, unga musiker som var jätteduktiga.

Eva och Thonas var också bjudna på konsert.

Eftersom jag har den bil jag har så fick jag tänka om vad det gällde helgens planering. Någon simtävling i Visby blev det inte för min del :( trist då Stora syrran tog två brons i Gotlandsmästerskapen. Tack Moster Hanna för att du skjutsade ut alla barn till Hablingbo!

Skogsjobb, lammpyssel, lammklippning, konsert, julmarknad på Hemse med försäljning med Hemse Sim, uppsättande av stort tält till lammen i Silte, innanfönsterisättning….så mycket sömn har det inte blivit den här helgen. När jag sovit för lite så blir jag sur och arg. När Jonas sovit för lite får han bara extremt dålig humor. Vi kallar det kjellhumor efter en god vän som bor i Sproge.

Så här skriver Jonas till mig:

Ja och sedan fortsatte det.

Vad är det för märkvärdigt med den här då, undrar Hemmansägaren?

/ Mien

3 Responses to “Märkvärdigt”

 1. Åsa Says:

  Så roligt att gå på konsert, och därtill inte ha en massa förväntningar utan det får liksom bli som det blir!

  Stort grattis till din duktiga simmartös, riktigt bra gjort!

 2. Markus Says:

  Om nivån är likvärdig med sms:et är väl det märkvärdiga att det antagligen står “fjong” på den…

 3. Markus Says:

  Då min far kört lastbil så länge man kan minnas har jag sett en del “bumperstickers” på temat, en av dem löd; “jag kör med fjong på lämmen”.

Leave a Reply