På kurs

I kväll har mommo varit med pojkarna och det är jag så tacksam för. Här löser Lilleman och mommo korsord.

Hemmansägaren har börjat sin lärarlyftskurs i matematik på Linköpings universitet.

Och jag har varit i stan på första träffen på Skogsägarskolan. I kväll var det mest juridik i skogen. Vi har ju en hel del skog och köpte förra året på oss ännu mer. Hittills så ser jag mest utgifter med skog. Men många säger att man också kan tjäna pengar på skog. Jag är skeptisk. Men jag ska i alla fall gå den här skogsägarskolan och se om jag kan lära mig lite mer. Nej, det handlar inte om motorsågning och stamkvistning utan det är mer hur man ska tänka ekonomiskt. Det är ju inte jag så bra på.

/ Mien

4 Responses to “På kurs”

 1. Ingrid Says:

  Den där kursen borde nog Bosse också gå på. Han är ju nybliven skogsägare…

 2. sonja Says:

  Tack för en jättetrevlig kväll med dina fina killar. Det är härligt att känna att man behövs ibland.

 3. admin Says:

  Ingrid;
  Synd att Bosse inte var med. Det är två gånger kvar på kursen och de har flugit ner en jätteduktig skogsjurist som föreläser. Jag lärde mig jättemycket. Man kan säkert hoppa på de två gånger som är kvar. Det var inte bara skogsägare som var där utan tex väldigt kända gotlandsmäklare och andra som kommer i kontakt med skog. Jag tror de var där för att den här läraren är erkänt duktig.

  Sonja;
  Stort tack mamma. Men roligast hade varit om vi gått kursen tillsammans.

  / Mien

 4. Lindsay Rosenwald Says:

  For most recent news you have to pay a visit world wide web and on internet I found
  this web site as a finest web site for most recent updates.

Leave a Reply