Elofs helg

Så här har Elof firat helgen. Lördag, instängd i tvättmaskinsskrubben hela dagen. Eftersom ingen hinner ladda maskinen och eftersom Elof inte säger mjau så att man hör honom fick han sitta där till kvällen. Någon timme i frihet fick han sedan. Men sedan går något av barnen ut till sommarköket.

Och Elof blir instängd igen. Sitter i sommarköket lördag natt plus hela söndag dag innan jag blir orolig och börjar leta.

- Jo, men jag hade ju just inte så mycket annat för mig, säger han.

/ Mien

2 Responses to “Elofs helg”

  1. Ingrid Says:

    Jag glömde Grållen i salen en gång, det kostade ett lammskinn…..

  2. Annelie Says:

    Lätt hänt även här, katter har en förmåga att smyga in och lägga sig på de mest konstiga platser. På mannens jobb så följer katterna/katten (numer bor det bara en katt i handelsträdgårn) ibland med i kundernas bilar. Tur vi har vänliga kunder som kör tillbaka sina fripassagerare!!!

Leave a Reply