Ladys sovstil och tamagotchi

Det är mååååndagmorgon och mitt huvud känns så tungt, eller hur det nu är den där låten går.

Lady har en ganska konstig sovstil!

Nu har till och med stora syrran börjat klaga på mig för att jag bloggar så dåligt, antar att hon vill veta vad vi gör här hemma då hon är i stan. Ikväll ska jag lägga upp lördagens Mejl från gården, jag har letat fram lite fina bilder från Danmark som jag ska klippa in också. Men jag kom bara till att leta fram bilderna igår kväll.

Minns ni tamagotchin, eller hur man stavar det? Det lilla elektroniska husdjuret? Våra storebarn hade sådana och de hade mycket kul med dem. Minns att stora syrran lärde sig digitalklockan med hjälp av tamagotchin, hon programmerade den fel så att den sov på dagarna och var vaken på nätterna…Hur som. Hon har tydligen berättat för sin bilburnde vän om tamagotchin så till födelsedagen så fick hon en ny sådan av honom!

Jag har alltid tyckt tamagotchis är så gulliga! Nu finns de inte längre att köpa så den här är köpt på en internetauktion i Hong Kong tror jag det var. Lilleman är sjukt avundsjuk på den här lilla grejen!

/ Mien

Leave a Reply