Lite varpa, brodyr och annat

Man försöker hinna med så mycket som möjligt på kvällarna nu. Jonas försöker klippa olika småbesättningar efter jobbet så då blir jag själv på lammronda och diverse hämtningar.

Varpan har börjat och i år är det bara Lilleman som kastar. Stora brorsan simmar i Visby så han hinner inte mer än det. Lilleman siktar….

Och han kastar! Det ser riktigt bra ut. På torsdag är det skol-DM i Visby och jag är lite ledsen över att jag inte kan åka med, det är så mysigt att sitta och se på varpa.

Men jag får snällt vara hemma och gå på jobbmöte om nya arbetsuppgifter jag ska ha till hösten. Då ska jag nämligen börja undervisa lite på något som heter Eftermiddagskursen, en kurs för daglediga, ofta pensionärer. Det ska bli roligt. Folkbildning för äldre är en viktig verksamhet. När jag blir pensionär då ska jag gå på massor med kurser! Fast, vid närmare eftertanke, med det här nya pensionssystemet så blir det väl snarare att när jag blir pensionär, då ska jag undervisa på massor med kurser!

Hur går det då med gräsklippningen? Nja, sådär….Jag har hunnit klippa storgården så utifrån vägen ser det snyggt ut.

Ha, ha, men resten av fastigheten ser ut som en djungel. Min djungelkatt.

Jag lovade min lillasyster att lägga ut var jag köpt Stora syrrans födelsedagspresent. Det är inte lätt att köpa något till storebarn men jag hittade det här på nätet.

iStyle, här designar du ditt eget i-Phoneskal med korsstygn. Stora syrran gillar ju att pyssla och i sommar på sommarjobbet i skinnbutiken kan det bli lite dötid. Ninni, butiksägaren, vill gärna att syrran sitter och pysslar med något för det ser trevligt ut då det kommer in kunder.

Så då tänkte jag att hon kan sitta där och brodera. Hon blev jätteglad för presenten! Man kan följa de olika mallarna som följer med eller så broderar man något helt eget.

Gå in HÄR!

http://www.broarne.se/butik/shop/syskrin/styla-din-iphone-sjaelv-i-phone-4/p_7952.html

/ Mien

 

6 Responses to “Lite varpa, brodyr och annat”

 1. Ingrid Says:

  Så fin han är, djungelkatten!

 2. Hanna Says:

  Jag ska beställa snarast.

 3. sonja Says:

  Kanske något för min syförening att ta nya djärva grepp på. Mitt kundunderlag har ju allt och det är svårt att bli av med det man tillverkar.

 4. admin Says:

  Ingrid;
  Elof är en snygging!
  Hanna; Ja, fyll din fritid med lite pyssel…..
  Sonja; Absolut, det här tror jag verkligen är något för er. Jag köper gärna hantverk men precis som du är inne på själv så är många produkter kanske inte så ändamålsenliga längre. Jag blir galen på Jonas när han köper handstickade ullstrumpor till exempel för att ha i skogsstövlarna för att det värmer så skönt. . Jag har inte tid att tvätta svettiga ullsuckar för hand!
  / Mien

 5. uziolog.ru Says:

  You’re so interesting! I do not suppose I have read through a
  single thing like that before. So wonderful to discover someone with a few genuine thoughts on this subject.

  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that’s needed on the web, someone with some originality!

 6. Charley Says:

  When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
  checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service? Bless you!

Leave a Reply