Huller om buller

Här kommer bilder lite huller om buller. De senaste dagarna har mina tankar mest varit hos stora syrran som har haft 40 graders feber och en dum infektion som inte ger med sig. Var på barnmottagningen idag och fått ny medicin och hoppas nu på snabb bättring. En liten flickkropp med hög feber i många dagar blir väldigt sliten kan jag säga. Sommarjobb är inte att tänka på just nu. Tur att det inte är så många turister på södra Gotland ännu som vill köpa lammskinn så butiken klarar sig utan henne ett par dagar till. Åh så orolig en mamma blir över sånt här.

Lilleman har fyllt nio år och här har han lite kalas.

Och nu är det hopp till midsommarafton och jätteroliga lekar hos syrran i Klinte. Det är idrottlärarsyrran som håller i lekarna. Ni ser henne i röd klänning och protokoll i mitten. Jättekul var det.

Man skulle lägga stenar i vattenbad.

Två nioåringar, sommargrannar och tillika dopbröder. Så kul dessa pojkar har denna sommar!

Stora syrran har ju lärt mig att inte skriva ut namn men här är creperiets flicka som fyller 9 år samma dag som vår Lilleman. Hon bjöd in alla barn på dessa fantastiska cupcakes som hon gjort.

9-årskalas på creperiet. Vi mammor hade också väldigt roligt! Tack Åsa!

Midsommar igen och blindbock i Klinte. Mommo i mitten med svågrarna på vardera sidan.

9 år och söt som en karamell.

Mina medhjälpare i höskörden som jag utfodrade med mat från thaivagnen i Hemse.

Jag utnyttjar ju varje minut. Medan det var barnkalas hade jag bokat i Susanne som klippte barnen. Här är det lilla Jennie som sitter still så fint. Susanne är fantastisk på att klippa barn! Hon låter barnen bestämma och säga hur det ska vara.

Höskörd igen. Min a-kusin Jan pressar. E och E staplar lass.

En ganska ovanlig syn numera. Anders Hjort går och räkar och övervakar.

Dansspel på creperiet.

9-åringar äter glass.

/ Mien

Leave a Reply