Lammreporter

Min nya karriär (?) som lammreporter snubblar framåt. Idag blev jag kontaktad av tidningen Fårskötsel att de vill köpa mitt skottlandsreportage. Jippiii! Fast som han skrev redaktören, så har de just inga pengar men någon liten summa kunde jag få.

http://www.faravelsforbundet.com/index.php/medlem/farskoetsel

Mien

4 Responses to “Lammreporter”

 1. Ingrid Says:

  Hej Mien!
  Så roligt att du gillar min blogg! Jag blir så glad, det är ett bra betyg, för du är ju proffs på det här med att skriva och kåsera.

  Jag har ju sett att du skrivit kommentarer hos Åsa, men tänkte inte på att det var du. Nu kommer jag att bli en trogen gäst här hos dig för jag tycker att du skriver så trevligt och läser alltid dina Mejl från Gården.

  Hoppas nu att du får bra betalt för ditt Skottlandsreportage!

  /Ingrid

 2. Veronica Says:

  Hej Mien och TACK för söndagsbilagan av GA. Läste den med stor behållning igår kväll och jag tycker verkligen att den blev mycket bra! Trevlig och lättsam, fast den var faktaspäckad och bilderna och bildtexter var lysande! Lammtaxin, auktionsutroparna och lamminsemineringen var riktiga proffsbilder!
  Jag tycker du genast ska höra av dig till tidningen Land och den där andra jordbrukstidningen (minns ej förkortningen) och sälja reportaget pronto! Det är ju så man gör (bör) som frilansare, nämligen kränga samma text flera gånger till olika media, ev. med lite olika vinklar bra. Och artikeln var verkligen super, stort grattis från mig!
  Veronica

 3. Veronica Says:

  Du kanske kunde få en årsprempa på tidningen också som betalning? Eller har ni den redan?
  Veronica

 4. Jasper Says:

  Greate post. Keep writing such kind of info on your site.
  Im really impressed by your blog.
  Hi there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and in my opinion suggest to my friends.
  I am sure they’ll be benefited from this site.

Leave a Reply