KRAV och körtelfeber

Vi har haft KRAV-inspektion och det gick bra.

Visade såklart det nya strandbetet i Grötlingbo. Det är ju magiskt fint! Vi är lite avundsjuka på lammen som får ha det så här fint.

Annars har vi tillbringat alldeles för mycket tid på det här stället i veckan, fyra gånger tror jag vi har varit inne nu. :( Stora syrran har haft 40 graders feber i över en vecka.

Man får inte ta kort på sjukhuset men nu har jag gjort det iaf. Fast det finns inte så mycket att ta kort på.

Prover, prover, undersökningar och mer prover.

Lilla stumpan. Nu tror man att det är körtelfeber. Det kan man ju bli frisk ifrån ganska snabbt, men det kan också vara segt….

/ Mien

6 Responses to “KRAV och körtelfeber”

 1. Elisabet Says:

  Hoppas er flicka kryar på sig. Segt om det är körtelfeber. Stackare! Jag var också inne på lasarettet med vår kille i veckan. Snabb betjäning på ögon. Jag ville ju förstås ta kort på honom för han var så enastående duktig. Ville visa min man, inget annat. När personalen hörde kamerans klickande vände hon sig hastigt om o upplyste mig om att man inte fick ta kort, kanske gick det för sig om jag frågade först. Jag bytte plötsligt roll till kriminell från att ha varit en orolig mor. Jag lyder gärna regler men upplys på ett trevligt sätt.

 2. Ingrid Says:

  Syrran hade körtelfeber för många år sedan och jag har förstått att det inte var speciellt trevligt. Hoppas att Storasyrran kryar på sig snart!

 3. Ingrid Says:

  Grattis till Elof som har namnsdag idag!

 4. Anders H Says:

  Elof har namnsdag och Mien fyller år. Grattis!

 5. Åsa! Says:

  Hoppas hon kryar på sig snart tösen!

 6. suba suba Says:

  ATCPdw With a Nike authentic nike jerseys Styles. authentic nike

Leave a Reply