Bad ödda

I går var Henning hos ögonläkaren i Visby. Får man en tid på förmiddagen på lasarettet så hinner man inte med någon skola den dagen, det tar ju så lång tid att åka.

Efter läkarbesök ringde vi Stora syrran och hon hade då precis fått lunchrast! Härligt, då bestämde vi att vi skulle äta tillsammans. Syskonen kunde inte enas om restaurang. De beställde då mat från olika ställen men åt den tillsammans, så kan man ju också göra.

Efter att vi lämnat av stora syrran på skolan igen åkte Lilleman och jag till Fornsalen, Gotlands museum. Där ville Lilleman så förtvivlat gärna gå en guidad tur. Så tillsammans med en massa pensionärer ägnade vi sedan eftermiddagen åt skelett, rustningar och silverskatter. Till allas förtjusning räckte Lilleman upp handen hela tiden och lade till sådant som han tyckte guiden glömde att berätta. Jag hade stora problem att få med mig den lille mannen ut i bilen sedan.

Det var för övrigt en väldigt duktig guide, Linnea.

Jo, och så är jag så trött på iPhones ordförslagsprogram, vill man till exempel skriva badmössa så gör den om det ordet till något helt annat och något helt obegripligt. Varför då?

/ Mien

2 Responses to “Bad ödda”

 1. Ingrid Says:

  Jag har tagit bort funktionen med ordförslag i min SmartPhone. Man blir ju helt vansinnig på alla dumma ord som dyker upp. Det är bättre att skriva varje bokstav själv.

  Jag måste säga att jag hoppas att du fortsätter blogga så att jag får fortsätta att följa Lilleman, han är en otroligt kreativ gosse. Undrar vad det blir av honom?

  Kram, Ingrid

 2. Eva Says:

  Härligt ätt du är tillbaka med bloggen, har verkligen saknat dina inlägg under sommaren.
  Ja han är ju fantastisk din lilleman….
  Eva

Leave a Reply