Elof, lite bättre idag!

Det är läskigt när katter blir påkörda. Man vet ju aldrig hur illa skadade de är. Det kan ju vara inre skador på urinblåsa och tarm och de är svåra att åtgärda. Men, Elof verkar må lite bättre idag. Han ligger still, leker inte, men han har druckit vatten och ätit lite. Nu väntar vi bara på att han ska gå på toa, funkar det också så är det lugnt!

En gång blev vår förra katt, Bengt, påkörd. Han släpade sig hem på frambenen, hela bakkroppen var förlamad. Hemmansägaren åkte iväg med honom för att få honom avlivad. Men katt och Hemmansägare kom tillbaka hem igen, veterinären tyckte det var synd att avliva en sån fin katt. Veterinären sa att om bara katten kunde gå på toa så skulle resten säkert lösa sig. I tre veckor var katten förlamad. Vi hade honom instängd i ett sovrum. Vi skötte honom som en långvårdspatient. Sen, helt plötsligt, började han att få bakvagnen att funka igen. Helt otroligt! Detta trodde jag aldrig!

Så nu tror vi att Elof Plutt blir bra också. Barnen har vakat hos honom i natt. Jag ska ringa Agria och få honom försäkrad när han blir frisk igen. Superslarvigt av mig att inte ha gjort det tidigare. När vita knähunden blev sjuk och behövde opereras kostade det närmare 9000 Kr! Då är det skönt att ha försäkring!

Mien

2 Responses to “Elof, lite bättre idag!”

  1. Anna-Stina Says:

    Håller tummarna för att Elof blir helt kurant igen! Ev. försäkr: kolla vad du får för premien du betalar om det blir behov. Jag tänkte försäkra katt en gång i tiden, men det var så mkt som inte ingick i försäkringen.

  2. http://www.web2day.be/extern_link/3d7d7a3500/?url=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million Says:

    If some one wishes to be updated with latest technologies after that he must be visit this web site and be up to date all the time.

Leave a Reply