En hälsning

Shit vad torrt det är och det kom inga större regnmängder i går heller. Vår brunn har sinat. Eller, det finns lite vatten men så fort man pumpar upp lite så tar det slut och man får vänta på att det ska rinna till igen. Vi har i alla fall så vi kan spola i toaletterna men jag vågar inte köra tvättmaskinen då jag inte är hemma = det blir inte tvättat alls. Mycket konstigt år i år. Först jättekall vår och sedan jättevarm sommar och sedan inget regn alls. Inte bra. Vi har inte kunnat ta någon ansenskörd i år. Många bönder har problem, titta HÄR. Nästa vecka åker 20 av våra äldsta tackor på slakt för att säkra att vi har foder till de andra i vår.

I dag ska jag åka på utflykt med min klass deltidsgruppen, 22 glada pensionärer som förkovrar sig på Folkan en dag i veckan. Jag är så tacksam över att jag får ha dem. Hoppas de ställer upp på en bild till bloggen i eftermiddag.

Jo, och så en hälsning från Ladys dagmatte Berit:

- Nej, det kan absolut inte vara Lady!

/ Mien

2 Responses to “En hälsning”

  1. Ingrid Says:

    Vi har en Lady i mitt hus nu, eller är det Lady kanske??

  2. reshaping.ru Says:

    It’s very easy to find out any topic on net as compared to
    books, as I found this post at this website.

Leave a Reply