Uppbunkring

Kära vänner!

Klockan är nu fyra på morgonen och vi ska snart åka mot båten. Vattnet tog tvärslut igår igen så det är några skitiga och skäggiga hablingar som kommer att göra entré i storstan. De smutsiga kusinerna från landet. Ja, ja, vi får väl ta en hytt, där finns det dusch så man kan göra sig ren.

Stora brorsan är redan på fastlandet. Han ska simma Sum-Sim i helgen vilket jag tror står för Sveriges ungdomsmästerskap, håller alla tummar och tår för honom. Det är inte så lätt att få till träningarna då man bor i Hablingbo, 6 mil från bassängen. Men vi gör så gott vi kan. Det är inte lätt att kliva upp halv sex varje lördag för att hinna till simträningen i tid eller att komma hem med tiobussen till Hemse på vardagar efter träningen. Men det är så det är.

Jag har bunkrat upp till dem som blir kvar hemma, Doggy och Kattmums, samt gulaschsoppa.

Lilleman följer med.

Och igår var han faktiskt ganska liten igen. Han hade beställt en grej på postorder. Men det var tydligen kartongen som var roligast.

- Mamma, här kan jag bo!

Lite fredagsmys med syrran och årets första julmust hanns också med. Tänk att ha en så fin syster, det är lycka!

/ Mien

Leave a Reply