Bilduppladdningen funkar inte

Hej!

Tack alla som har svarat på mitt fotinlägg. Foten är nu lite bättre och jag kan gå hjälpligt.

Sitter här och skulle ladda upp bilder från helgen men då går inte det? Bilduppladdningen fungerar inte? Jag blir galen. Min mobil har gått sönder, bilduppladdningen fungerar inte, diskmaskinen läcker ut vatten på golvet, kylskåpet läcker vatten både inne i kylen och ut på golvet….Är det roligt det?

Helgen har i alla fall varit väldigt innehållsrik och det var ju synd att jag inte kunde dela med mig av det.

Mien

3 Responses to “Bilduppladdningen funkar inte”

 1. Annelie Says:

  Hoppas foten är bättre nu, det är verkligen jobbigt att vara beroende av kryckor.
  Prova byt webbläsare när du laddar upp bilderna. På Blogger gick det inte heller för en tid sedan så jag började använda Google chrome istället för Explorer, kanske det är lika med Wordpress? Eller så behöver du köpa mer utrymme för bilderna… eller så är det något annat knas… /Annelie

 2. Estrid Says:

  Så länge kan de som vill se åtminstone utställningsbilderna hitta dem här:
  http://www.fotolinjenhemse.se

 3. Annelie Says:

  Åhh förlåt Mien för att jag skrev de olika orden om våra “verktyg” nu blir du spambombad! Ta bort min kommentar det kanske hjälper! /Annelie

Leave a Reply