Folkpartisterna på Gotland

 Klagade ju i går över att partierna gör väldigt lite väsen av sig här ute på Sudret vad det gäller EU-valet. När Jonas och jag skulle handla i dag efter jobbet så såg vi Folkpartiet agitera ute på Storgatan i Hemse. Hemmansägaren kom inte fort nog ur bilen för han ville så gärna hänga med dem.

Dumt tycker jag att inte alla partier gör gemensam sak och står tillsammans, det tror jag de skulle vinna på och jag föreslog det inför valet i höst. Mer samordning! Då kan de ju fånga upp fler människor och kanske få fler att gå till valurnorna.

Från vänster, den legendariske folkpartisten på Gotland, Bror Lindahl , hans fantastiske kumpan Mats-Ola Rödén och så Jonas Niklasson, C. De här politikerna skojar och driver med varandra och har så trevligt tillsammans. Som väljare känner man sig trygg när man kan se dem samarbeta. Det är sådant här som får folk att vilja engagera sig politiskt och vilja rösta tror jag. Det personliga mötet och att man vågar ta diskussionen på gatan ger många röster tror jag. De visade respekt men tog också en diskussion med en kvinna som sa att hon skulle rösta på SD. Hon hade lite svårt att slita sig från detta glada gäng. Likaså en kille med en V-pin, han såg ut att ha väldigt trevligt han också.

Fin bild på Mats-Ola.

Du röstar väl i EU-valet?

/ Mien

3 Responses to “Folkpartisterna på Gotland”

 1. Justine Says:

  When I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and
  now each time a comment is added I get 4 emails with the
  same comment. Is there a means you are able to remove me
  from that service? Cheers!

 2. Ofelia Says:

  Thanks for sharing such a nice idea, article is fastidious, thats why i have read
  it completely

 3. Candace Says:

  I used to be suggested this website by my cousin. I am not positive whether
  this post is written via him as nobody else recognize such targeted about my trouble.
  You’re incredible! Thanks!

Leave a Reply