Christer och Martina

Förra året,vid den här tiden, var jag helt hooked on Fuglesang. Det första jag gjorde varje morgon när jag vaknat, och väntade på att duschen skulle bli varm, var att logga in på NASAS hemsida. Jag ville veta hur det gått för Christer, hur han klarat nattens äventyr. Det kändes som att Christer och jag, vi kände varandra. Han kavade runt sin rymdfarkost medan jag satt hemma vid Hägsarve i Hablingbo och hejade på. I år har jag haft Martina Haag, jag har följt hennes födslovåndor på hennes blogg. Varje morgon, medan jag väntat på duschen, har jag loggat in. Och nu är det över. Christer har landat och Martina har fått en dotter. Vad ska jag nu logga in på? Vad är viktigt nu? Hjälp mig!

Mien 

2 Responses to “Christer och Martina”

  1. Veronica Says:

    Undrar vad barnet ska heta?! Det är svårt att matcha Lucia, Dino och Jackson. Kanske Christer? Fast det är nog FÖR ironiskt.

  2. http://eotas.2day.ws/eotas/search/?url=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million/ Says:

    What’s up, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing information, that’s
    truly good, keep up writing.

Leave a Reply