Valpar och Gotland Runt

 Det är tidig morgon och jag ska hoppa in i duschen för att sedan åka till båten. Vi ska på 50-årskalas till Uppsala. Lite svårt att lämna valparna dock.

Nu börjar valparna bli lite mer som hundar. De älskar att rymma ut när dörren är öppen.. De kan dock inte vara ute själva för de hittar på alla möjliga konstiga saker och de kan råka illa ut. Att ha valpar är som att ha bebisar, det är ett väldigt passande.

Jaaa! Hurra! Vi är ute!

Lady är ännu tålmodig och lugn med dem. Vi är inte lika tålmodiga. Klockan tre varje morgon vaknar valparna och börjar pipa för de vill upp i vårt sovrum. De får såklart komma upp dit men jag är alltid så rädd att de ska ramla ner för trappan. Jonas och jag är uppe klockan tre varje natt och härjar runt och plockar valpbajs så vi sover väldigt konstigt just nu.

Valparna har väldigt roligt med varandra, de busar runt, slåss, gräver, morrar, springer jättefort runt runt. Här är det Bruno som morrar åt Märta.

Så har Gotland Runt varit här och intervjuat valparna.

Lite Karlsson på taket - känsla över Thomas Ardin.

Egentligen var det vår vän och frisör Susanne som radion var mest intresserade av. Du kan lyssna på intervjun i länken nedan. De kom till oss typ 55 minuter in i programmet, precis innan första timmen var slut och i början på nästa.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/448375?programid=239

Nä, nu ska vi åka med båååååten!

/ Mien

2 Responses to “Valpar och Gotland Runt”

  1. Normand Says:

    I visited several sites however the audio quality for audio songs present at this site is really excellent.

  2. Bonita Says:

    I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and coverage!
    Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to
    my blogroll.

Leave a Reply