Facebook och Elof vill inte vara kompis

Hej!

Jag har ju numera facebook också. Det finns faktiskt saker som är bra med facebook, det får jag erkänna. Många av barnens fritidsaktiviteter lämnar sin info där i olika grupper så det har helt plötsligt blivit lättare för mig att ta reda på vilken tid det är samling på söndag innan innebandymatchen. Jag ser att Jonas har stor glädje av facebook också. Det är inte alltid lätt att vara politiker och bo i Hablingbo och delta i alla möten i stan. Nu har han access till olika politikergrupper på nätet och kan diskutera där.

Jag har ju bara varit med på facebook i fyra dagar så jag kan ju inte direkt göra någon analys än men det jag ser hittills är att det är en ganska stor skillnad mellan att blogga och vara på facebook. Här på bloggen kan jag vara hur personlig som helst, här kan jag larva mig hursomhelst med mina husdjur och jag kan vara personlig. De som går in här och läser har ju aktivt valt att göra det, så är det ju inte riktigt med feedet i facebook. Men här känner jag att jag kan larva på med mina husdjur utan att skämmas, so here goes….

Valparna är väldigt intresserade av Elof och vill gärna, på sitt burdusa vis, bli kompis med honom.

- Kolla Märta! Där är den där röda typen igen! Vi springer efter honom lite! säger Bruno till syrran.

Elof är föga intresserad.

- Du kan väl bli vår kattkompis? Du kan väl bli vår kattkompis? tjatar Märta på Elof.

- Schysta! Schysta! Du kan väl bli vår kattkompis?

- Märta, såg du vart den där katten tog vägen?

( lägg märke till de gröna ögonen under stugan…)

- Nää, Bruno, han bara försvann.

- Jättekonstigt att en katt kan försvinna så.

/ Mien

One Response to “Facebook och Elof vill inte vara kompis”

  1. Ingrid Says:

    Helt underbart Mien!!

Leave a Reply