J och M brygger dricke 2014

 I går bryggde Markus och Jonas dricke här vid Hägsarve. Drickesbryggning, det luktar verkligen mina barndoms jular. Jag minns när man kom hem från skolan och faffa höll på att brygga i källaren.  Hela huset luktade malt och det var ångigt och varmt och så fick man smaka på lännen, den var god och söt.

Nu hinner jag inte skriva mer till de här bilderna för det är dags att dricka kaffe och cykla (!) till jobbet. Men hinner jag idag ska jag skriva om förra årets dricksbryggning, om när Jonas lånade ut jäst till fem andra bryggare här i Hablingbo, och Silte med för den delen. Aj aj!

I kväll är det julbord på Magasinet. Imorgon är det innebandy i stan. NÄR ska jag ha tid att julpyssla? Och VAR kan man få tag i en tomtedräkt i stl 150? Inte en i vuxenmodell med rock utan en i pyjamasmodell.

Här måste jag bara skriva något. Kolla in den unika slitfläcken på Markus brallor.

Bilderna är tagna av bryggarna.

/ Mien

4 Responses to “J och M brygger dricke 2014”

 1. Markus Says:

  Jag bara MÅSTE ha min sminkspegel i fickan. Känner mig naken annars.

 2. http://dunstable.2day.uk/ Says:

  Fine way of describing, and fastidious paragraph to take data on the
  topic of my presentation subject matter, which i am going to deliver in institution of higher
  education.

 3. Michelle Says:

  When someone writes an paragraph he/she maintains the plan of a user in his/her brain that how a
  user can be aware of it. So that’s why this paragraph is outstdanding.
  Thanks!

 4. Rochelle Says:

  Thanks for the good writeup. It if truth be told used to
  be a leisure account it. Look advanced to far
  brought agreeable from you! However, how could we be in contact?

Leave a Reply