Ett fint mejl

 Å så fick jag ett fint mejl från min vän Sven-Eric! Måste bara säga att han är en av mina idoler. Han gör så mycket för kulturen här på södra Gotland. Min dotter har sina pensionärs-role-models, “Så ska jag bli när jag blir pensionär,  mamma !” . Jag har också mina role-models.  Jag vill bli som Sven-Eric!

Jätte stort tack för din fina beskrivning från Levide!!!!
Du skriver ju med sån inlevelse och ömsint!
Bättre marknadsföring kan vi inte få!
Du når ju genom din blogg en lite yngre generation, vilket är väldigt bra för vårt Sällskap.

Läste i GA om Jonas grej med tiggarna.
Jag blir så himla glad!
Tänk om man kunde skapa någon form av “arbets-pool” med dessa våra medmänniskor,
där man kunde “beställa” jobb som man behöver få utfört hemmavid.
Jag har en hel del som såna jobb som jag drar mig för att sätta igång med själv.
Tex. att rensa hela loftet på ladugården i Eksta.
Ni båda tillhör mina abosluta idoler!!!!!
Allt Gott
Sven-Eric Snoder

2 Responses to “Ett fint mejl”

  1. Elisabet Grönte Says:

    Jag vill instämma i ljubelkören till dig och din man, som lever med öppna sinnen för människor. Har sett inslaget från Östnytt och blir varm i hjärtat av ert engagemang. Gotland som glesbygd och sudret som extraglesbygd lyckas göra det som resten av landet står handfallna inför. TACK!!!

  2. admin Says:

    Tack Elisabet!

Leave a Reply